Produkter för kycklingfoder mix (6)

Blandning 'Äggersättning'

Blandning 'Äggersättning'

Blandningen ersätter helt äggens förtjockande egenskap vid bakning. Det finns inga smaker, konserveringsmedel eller andra skadliga livsmedelstillsatser i blandningen. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g
Fullkornsris mjöl

Fullkornsris mjöl

Råmaterialet för detta mjöl är brunt ris som innehåller en stor mängd fiber. Det finns också många B-vitaminer i brunt ris. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 500 g
Chia-mjöl

Chia-mjöl

Chia-mjöl är ett ovanligt men utmärkt val för bakverk eller rätter som inte genomgår värmebehandling. Detta mjöl kännetecknas av en stor mängd näringsämnen och mineraler. Produkten är glutenfri. Glutenfriheten testas i varje steg av produktionen. Garnets-företaget var det första i Ryssland som fick rätt att märka sina produkter med "Korsade Öra", en symbol för säkerheten hos glutenfria produkter som erkänns i de flesta utvecklade länder. Vikt: 70 g
Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl 350g

Linfrömjöl används främst i bakning (till exempel kakor, småkakor, tårtor, pannkakor, muffins, cupcakes, muffins, etc.), och även för att göra vissa såser. Linfrömjöl är en värdefull kostprodukt och har många medicinska egenskaper. Det innehåller mycket vitaminer (B1, B2, B6, B9, etc.) och mikroelement (kalcium, kalium, magnesium, zink, etc.). Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 350 g
Rågkorn för groddning 300g

Rågkorn för groddning 300g

Rågspiror innehåller många enzymer och näringsämnen. Deras antal multipliceras under groddningen, och till och med nya ämnen uppstår som inte initialt finns i kornen. Det näringsmässiga och biologiska värdet av groddade rågkorn är betydligt högre än för bearbetade produkter gjorda av denna spannmål. Vikt: 300 g
Hirsmjöl

Hirsmjöl

Hirsmjöl används i stor utsträckning som mat för små barn och som en kostprodukt. Detta mjöl är också användbart eftersom det är en utmärkt källa till kalium. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 500 g